top of page

REFERENTIES

"Marc Engelen heeft zijn taak als binnenhuis architect op uitmuntende wijze heeft waargemaakt.
Marc Engelen heeft privé verbouwing van keuken, huiskamer, eetkamer, badkamers en zwembad begeleid. Zakelijk is Marc Engelen verantwoordelijk geweest voor ontwerp en uitvoering van binnen afwerking en inrichting Autotron Exclusive.
Met betrekking tot binnenhuis architectuur van privé woning en Autotron Exclusive weet Marc Engelen te luisteren, en programma van eisen van opdrachtgever te vertalen naar creativiteit van ontwerp. Vervolgens wordt ontwerp vertaald in accuratesse van werktekeningen en bestekken en is er strakheid in begeleiding van aannemers en bewaken van budgetten.
Het is zeker niet de laatste opdracht die we aan Marc Engelen zullen verstrekken".

Dirk Lips
Algemeen Directeur Libema BV

ENGELEN_19.jpg

"We zijn met Marc Engelen in zee gegaan en dat is ons echt heel goed bevallen. 

De woning die wij gekocht hadden was qua interieur de jaren 60 en moest dus helemaal gestript worden. Marc luisterde eerst naar wat wij wel en niet wilden terugzien in onze woning en met dat in gedachte is hij aan de slag gegaan om vervolgens met een 3D presentatie zijn ontwerp toe te lichten. We hebben er toen samen nog wat aan geschaafd en daarna is de aannemer 6 maanden aan de slag gegaan. Tijdens deze periode is Marc ook veelvuldig op de bouw geweest en heeft ook nauw met de aannemer samengewerkt en eventuele onvoorziene zaken ook praktisch opgelost. Fijne samenwerking, frisse ideeën en prettig in de omgang". R.R.

"We hebben met Marc een gedreven en enthousiaste interieurarchitect aan tafel gehad. Hij heeft ons in de diverse gesprekken de (on)mogelijkheden van onze huidige kantoorlocatie duidelijk gemaakt. We hebben gezamenlijk het meest optimale ontwerp weten te realiseren binnen de beschikbare budgettaire kaders. Het resultaat is een inspirerende werkomgeving die volledig aansluit bij ons kernboodschap; Brengt techniek tot leven". Stefan Janssen en Willem-Jan van den Berk directeuren Klictet Advies.

Marc Engelen Interieur Vormgeving 3.jpg
keuken 4.jpg

"Na diverse ontwerpen van diverse keukenleveraciers ontvangen te hebben, werd ik nog niet echt enthousiast . Via via kwam ik terecht bij Marc Engelen. Hij maakte een aantal 3D ontwerpen, waar ik een keuze uit kon maken. Het leuke aan de ontwerpen van Marc was, dat ze totaal anders waren dan de ontwerpen die ik eerder had ontvangen. Marc dacht totaal "out of the box ". De keuze was toen snel gemaakt. Marc heeft mij uitstekend geadviseerd bij materiaal- en kleurkeuze en het project fantastisch begeleid van A tot Z. Ik kan Marc zonder enige twijfel aanraden".

"Meer dan aangenaam verrast.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek met Marc Engelen werd ons al snel duidelijk dat hij een verrassende kijk op zaken heeft die ons bijzonder aan sprak. Zijn eerste ontwerp was gelijk een schot in de roos. Zijn vernieuwende kijk op de overgang van de woonkamer naar de keuken maakte het plaatje compleet en uniek. Marc bepaalde niet alleen de indeling, maar kwam met een bijzonder ontwerp waarin onze wensen aangaande apparatuur, comfort en gebruikersgemak compleet was geïntegreerd. Zijn verlichtingsplan maakte het plaatje sfeervol af. Ook voor onze toiletruimte en de hal kwam Marc met een ontwerp wat ons opnieuw aangenaam verraste.

 

Wij hebben er voor gekozen om Marc ook de voortgang gedurende de realisatie van de verbouwing te laten begeleiden. Een keuze waar we geen spijt van hebben gehad. Zonder Marc waren er verschillende zaken niet gerealiseerd zoals wij voor ogen hadden. Marc is tijdens deze gesprekken vriendelijk, maar duidelijk geweest naar de betrokken bouwpartners met als eindresultaat een verbouwing die geheel heeft voldaan aan onze verwachtingen. Beter gezegd, we hebben meer gekregen dan we gehoopt hadden.

 

Wij zijn zo te spreken over Marc dat wij zijn diensten bij iedereen aan durven te bevelen”.

_DSC0080_1_1920px.jpg
bottom of page